Rreth Nesh
Ju jeni këtu: Shtëpi » Rreth nesh
Profili

WENZHOU XINGPAI

Kompania jonë, wenzhou xingpai machinery co., Ltd, është një prodhuesi kryesor i produkteve me cilësi të lartë në fushën e widget-ve.E themeluar në vitin 2002, ne jemi rritur për t'u bërë një markë e besuar në industri, e njohur për përkushtimin tonë ndaj inovacionit, cilësisë dhe kënaqësisë së klientit.
ndodhet në qytetin Ruian.Transporti është shumë i përshtatshëm, 40 minuta nga Shanghai me ajër (3-4 orë me tren).ne kemi një biznes global me klientë nga vende të ndryshme në Evropë, Azi dhe Amerikë.Ekipi ynë prej mbi 100 punonjësish është një përzierje e larmishme profesionistësh të aftë që kanë përvojë 20 vjeçare.

 

Përparësia jonë konkurruese vjen nga cilësia jonë në përmirësim të vazhdueshëm dhe shërbimi 24 orësh.

R&D

1
Cilësi e klasit të parë
Kjo zonë mund të personalizohet për të shtuar tekst, gjatësia e tekstit personalizohet, nuk ndikon në funksionimin e të gjithë faqes.
2
Cilësi e klasit të parë
Kjo zonë mund të personalizohet për të shtuar tekst, gjatësia e tekstit personalizohet, nuk ndikon në funksionimin e të gjithë faqes.
3
Cilësi e klasit të parë
Kjo zonë mund të personalizohet për të shtuar tekst, gjatësia e tekstit personalizohet, nuk ndikon në funksionimin e të gjithë faqes.
4
Cilësi e klasit të parë
Kjo zonë mund të personalizohet për të shtuar tekst, gjatësia e tekstit personalizohet, nuk ndikon në funksionimin e të gjithë faqes.

Cilësisë Sigurimi i

Ne krenohemi me aftësinë tonë për të personalizuar zgjidhjet tona për të përmbushur nevojat unike të secilit klient, duke siguruar që ata të marrin vlerën maksimale nga produktet dhe shërbimet tona.


Kompania jonë, wenzhou xingpai machinery co., Ltd, është një prodhuesi kryesor i produkteve me cilësi të lartë në fushën e widget-ve.

Kategoria e produkteve

Lidhjet e Shpejta

Na kontaktoni

E drejta e autorit © 2024 wenzhou xingpai machinery co.,ltd.Të gjitha të drejtat e rezervuara. Harta e faqes Mbështetje nga leadong.com Politika e privatësisë